Wie ben ik

Ik ben geboren en woon in Tilburg en ben vanaf mijn jeugd bezig met bewustwording en zodoende ben ik me later ook bezig gaan houden met spiritualiteit .
Vanaf 1977 begon ik met  astrologie , wat me op mijn twaalfde jaar al voorspeld was , ook al wist ik toen nog niet wat het was.
In eerste instantie verdiepte ik me tot 1985 in klassieke astrologie aan de hand van zelfstudie. In 1985 ben ik een vakopleiding voor medisch astroloog gaan volgen in Amsterdam, die ik in 1988 met succes heb afgerond. Het was een complexe opleiding met een breed aantal disciplines, te weten anatomie, fysiologie, pathologie, astrologie, vitaminen- en mineralenleer, homeopathie en natuurgeneeskunde.
Vervolgens stelde ik een basiscursus astrologie voor beginners samen en ik schreef een cursus karmische astrologie. Daarna ben ik de astrologie steeds meer vanuit de spirituele hoek gaan benaderen.
Begin jaren negentig heb ik me bekwaamd in Bach bloesemremedies.
Vanaf 2003 ben ik naast astrologie ook gaan werken als tarotlegger, medium en met energetisch behandelen. Ik heb me verdiept in magnetiseren en Gold Reiki, en ontwikkelde mijn eigen behandelmethode, uitgebreider en krachtiger, met behulp van gidsen en andere hulp uit het universum. Eveneens ben ik kundig op het gebied van huiszuiveringen.