Wie ben ik en wat doe ik?


Ik ben Louis Kemperman ( Astrolouis) en ik woon in Tilburg. Vanaf mijn vroege jeugd ben ik bezig met bewustwording en zodoende ben ik me later bezig gaan houden met spiritualiteit. In 1977 kwam de  astrologie in mijn leven, wat me op mijn twaalfde jaar al voorspeld was , al wist ik toen nog niet wat het was.
In eerste instantie verdiepte ik me tot 1985 in klassieke astrologie aan de hand van zelfstudie. In 1985 ben ik een vakopleiding voor medisch astroloog gaan volgen in Amsterdam, die ik in 1988 met succes heb afgerond. Het was een complexe opleiding met een breed aantal disciplines, te weten anatomie, fysiologie, pathologie, astrologie, vitaminen- en mineralenleer en natuurgeneeskundige kennis.
Na mijn opleiding stelde ik een basiscursus astrologie voor beginners samen en ik schreef een cursus karmische astrologie. Daarna ben ik de astrologie steeds meer vanuit de spirituele hoek gaan benaderen.
Begin jaren negentig heb ik me bekwaamd in Bach bloesemremedies.
In 2002 verhuisde ik naar Limburg en vanaf 2003 ben ik naast de astrologie gaan werken als tarotlegger, medium en met energetisch behandelen, ook op afstand. Ik heb me verdiept in magnetiseren en Gold Reiki, en ontwikkelde mijn eigen behandelmethode, uitgebreider en krachtiger, met behulp van hulp uit het universum. In 2017 keerde ik weer terug naar Tilburg .Tijdens mijn consulten pas ik naast spirituele disciplines tevens bewustwordingscoaching toe. Eveneens ben ik kundig op het gebied van huiszuiveringen omdat ook donkere energie op mijn pad kwam en ik me wel moest bekwamen in het aanpakken daarvan. Mijn eerste huiszuivering voerde ik uit in 1986.
Mijn intentie met al mijn werk is er in de eerste plaats  op gericht kwaliteit te leveren en de cliĆ«nt ( en mezelf) een  warm gevoel te geven. Naast mijn spirituele werk ben ik met veel plezier op vrijwillige basis actief als bewustwordingscoach binnen de stichting De Krachtcentrale 013.