Wie ben ik en wat doe ik?


Ik ben Louis Kemperman ( Astrolouis) en ik woon in Tilburg. Vanaf mijn vroege jeugd ben ik bezig met bewustwording en zodoende ben ik me later bezig gaan houden met spiritualiteit. In 1977 kwam de  astrologie in mijn leven, wat me op mijn twaalfde jaar al voorspeld was , al wist ik toen nog niet wat het was.
In eerste instantie verdiepte ik me tot 1985 in klassieke astrologie aan de hand van zelfstudie. In 1985 ben ik een vakopleiding voor medisch astroloog gaan volgen in Amsterdam, die ik in 1988 met succes heb afgerond. Het was een complexe opleiding met een breed aantal disciplines, te weten anatomie, fysiologie, pathologie, astrologie, vitaminen- en mineralenleer en natuurgeneeskundige kennis.
Na mijn opleiding stelde ik een basiscursus astrologie voor beginners samen en ik schreef een cursus karmische astrologie. Daarna ben ik de astrologie steeds meer vanuit de spirituele hoek gaan benaderen.
Begin jaren negentig heb ik me bekwaamd in Bach bloesemremedies.
Vanaf 2003 ben ik naast de astrologie gaan werken als tarotlegger, medium en met energetisch behandelen. Ik heb me verdiept in magnetiseren en Gold Reiki, en ontwikkelde mijn eigen behandelmethode, uitgebreider en krachtiger, met behulp van hulp uit het universum. Eveneens ben ik kundig op het gebied van huiszuiveringen omdat ook donkere energie op mijn pad kwam en ik me wel moest bekwamen in het aanpakken daarvan.