Ik ben Louis Kemperman ( Astrolouis) en ik woon in Tilburg. Vanaf mijn vroege jeugd ben ik door mijn hoge sensitiviteit bezig met bewustwording en zodoende ben ik me bezig gaan houden met spiritualiteit. In 1977 kwam de  astrologie in mijn leven, wat me op mijn twaalfde jaar al voorspeld was , al wist ik toen nog niet wat het was.

In eerste instantie verdiepte ik me tot 1985 in astrologie aan de hand van zelfstudie. In 1985 ben ik een vakopleiding voor medisch astroloog gaan volgen bij Asclepios in Amsterdam, die ik in 1988 met succes heb afgerond. Het was een complexe holistische  opleiding met een breed aantal disciplines, te weten anatomie, fysiologie, pathologie, astrologie, chakraleer, vitaminen- en mineralenleer en natuurgeneeskundige kennis. Ik ben dus geen arts en ik verricht geen medische handelingen, en ik ben daartoe ook niet bevoegd.
Na mijn opleiding stelde ik een basiscursus astrologie voor beginners samen en ik schreef een cursus karmische astrologie. En natuurlijk begon ik met het geven van consulten. Hoewel ik verwachtte dat ik cliënten voor astrologische  consulten ging krijgen was dat niet zo. Vanaf het begin kreeg ik cliënten die op zoek waren naar antwoorden en oplossingen voor allerlei problemen. Dus een doorsnee astrologische praktijk ging het niet worden en ik besefte dat het de bedoeling was dat ik multidisciplinair ging werken en vanaf die tijd ben ik de astrologie steeds meer vanuit de spirituele hoek gaan benaderen, zoekend naar een authentieke werkwijze en naar een 'completer' gevoel. Ik schrijf dus ook niet voor astrologen maar voor iedereen, zonder vakjargon maar gewoon in jip-en-janneke taal.
Ik begon verschillende spirituele onderwerpen te bestuderen. Begin jaren negentig deed ik tussendoor een cursus Bach bloesemremedies.
In 2002 verhuisde ik naar Limburg en vanaf 2003 ben ik gaan werken met tarot ( recentelijk heb ik een digitale handleiding geschreven voor de Thoth Tarot ) en met energetisch behandelen, ook op afstand. Ik heb me verdiept in magnetiseren en Gold Reiki, en ontwikkelde mijn eigen behandelmethode, uitgebreider en krachtiger, eveneens behandel ik met massage nek-en schouderklachten. Ik was deelnemer op een paar honderd  spirituele beurzen op tientallen locaties waar ik regelmatig voordrachten gaf. In 2017 keerde ik weer terug naar Tilburg .Tijdens mijn consulten pas ik naast spirituele disciplines tevens bewustwording-coaching toe en kunnen spontane mediamieke waarnemingen en contacten met een andere wereld plaats vinden, die ik overigens niet kan sturen. Naast mijn praktijkruimte in Tilburg ben ik regelmatig aan het werk op locatie vanaf 2015 in Den Haag en Breda, daar geef ik consulten waarin ik de kern van je horoscoop bespreek en een tarotlegging doe. 
Daarnaast ben ik kundig op het gebied van energetische huiszuiveringen omdat ook donkere energie op mijn pad kwam en ik me wel moest bekwamen in het aanpakken daarvan. Ik heb het geleerd van een paragnost uit Rotterdam, een natuurtalent, helaas is zij in 1990 overleden. Mijn eerste energetische huiszuivering voerde ik uit in 1986. Concreet gezien verricht ik dus energetisch werk in verschillende disciplines, energetisch werken zal in de toekomst steeds belangrijker worden en feitelijk is dat al bezig. Energetische geneeskunde zal zich ook verder ontwikkelen.


  • Mijn intentie met al mijn werk is er in de eerste plaats  op gericht kwaliteit te leveren en de cliënt ( en mezelf) een  warm gevoel te geven. Verder wil ik nog vermelden dat ik ethiek belangrijk vind, informatie wordt  niet gedeeld met derden. In mijn werk hanteer ik geen overgenomen methoden of modellen.