AANVULLENDE INFOEen horoscoop wordt berekend op basis van feiten en geeft daardoor het aangeboren energiebeeld weer in een tekening en biedt door de duiding inzichten en  handvatten. Het is meer dan alleen informatie over je sterrenteken, je horoscoop is veel groter en uitgebreider.

Tarotkaarten geven in een legging je actuele energiebeeld weer door de energie in kaarten om te zetten. Van tevoren schudt je zelf de kaarten om je energie er in te plaatsen.Vervolgens doe ik de legging en duiding.

Mijn energetische behandelingen zijn een combinatie van Reiki , magnetiseren en afstemming op het universum , ik laat me deels leiden en volg geen traditionele methoden. Energetische behandelingen zijn mogelijk op afstand. Dat geldt ook voor Gold Reiki-inwijdingen.

Een huiszuivering begint altijd met afstemming en het lezen van de aanwezige energie. De daarop volgende zuivering wordt uitgevoerd met speciale wierook ( geen salie) .Een zuivering brengt rust in de atmosfeer en eventuele storende elementen worden verwijderd. ( storende elementen zijn variabel, de zuivering wordt specifiek afgestemd).

Lezingen en workshops zijn informatief en interactief , het scala aan onderwerpen is breed.