AANVULLENDE INFOEen horoscoop wordt berekend op basis van feiten en geeft daardoor het aangeboren energiebeeld weer in een tekening en geeft door duiding inzichten en biedt handvatten. Indien je in een weekblad of maandblad een beschrijving leest van het teken waaronder je geboren bent en je herkent jezelf er niet in  ..... weet dan dat je teken wordt bepaald door de positie van de Zon, maar dat de wijze waarop je jezelf vorm en kleur geeft wordt bepaald door de positie van de Maan , en je uiterlijk door de Ascendant . Het is een combinatie van factoren.

Tarotkaarten geven in een legging je actuele situatie weer door de energie beeldend te maken. Van tevoren schud je zelf de kaarten om je eigen energie er in te plaatsen.

Mijn energetische behandelingen zijn een combinatie van Reiki , magnetiseren en afstemming op het universum , ik laat me leiden en volg geen traditionele methoden.

Een huiszuivering begint altijd met afstemming en het lezen van de aanwezige energie. De daarop volgende zuivering wordt uitgevoerd met wierook ( geen salie) en indien nodig gevolgd door wijwater.Een zuivering brengt rust in de atmosfeer en eventuele storende elementen worden verwijderd.

Lezingen en workshops zijn informatief en interactief , het scala aan onderwerpen is breed.